Dag en nacht bereikbaar : 077 3874141

Richtlijnen presentatieDoor foto’s of videobeelden van de overledene te tonen tijdens bijvoorbeeld de muziek, krijgt de plechtigheid een diepere emotionele lading. Ons uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid voor het afspelen van een fotopresentatie.  Aan het aanleveren zijn richtlijnen verbonden die u in dit bestand kunt lezen.

Template adressenlijstMiddels dit bestand kunt u een adressenlijst opstellen voor bijvoorbeeld de rouwcirculaire. Door deze indeling te gebruiken kan de adressenlijst eenvoudig ingelezen worden in de printer van onze drukkerij. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

WetransferWeTransfer is een Nederlandse down- en uploaddienst waarmee grote bestanden tot max. 10 GB verstuurd kunnen worden. Met deze dienst kunnen documenten, foto’s, muziek, presentaties en video worden gedeeld. Bij Uitvaartverzorging Van der Laan geniet WeTransfer de voorkeur bij het versturen van grote bestanden.

Converteren muziek (Youtube)YouTube-mp3.org is de makkelijkste online dienst voor het converteren van videos naar mp3. Je hebt geen account nodig, alleen maar een YouTube URL. We starten het converteren naar het audiobestand gelijk vanuit je videobestand naar mp3 zo snel mogelijk nadat jij hem hebt ingevoerd. Daarna is het mogelijk hem direct te downloaden.

Scroll Up