Gedenkproducten

 

Een maand na de crematie kunt u de urn bij het crematorium ophalen. U zult de as van uw dierbare in een standaard urn meekrijgen. Daar is niks mis mee, maar soms willen mensen iets anders. Een sierurn voor binnen of voor buiten, er zijn verschillende mogelijkheden om de as van de overledene een plek te geven. U kunt de urn in een Columbarium of urnengraf plaatsen, laten bijzetten in een bestaand graf of thuis een mooie plek geven.

 

Er is een ruim assortiment aan urnen, in verschillende vormen, maten, materialen en uitvoeringen. U kunt er ook voor kiezen de as dichtbij u te dragen, in een sieraad. Sieraden kunt u ook laten maken met de vingerafdruk van de overledene erop. De mogelijkheden om (een deel van) de as een bijzonder plekje te geven zijn legio en groeien nog iedere dag.

 

We geven u graag een indruk van de mogelijkheden en hebben hiervoor een aantal samenwerkingspartners geselecteerd. Wij kunnen u vrijblijvend helpen als u informatie wenst over een sierurn of een gedenksieraad. Komt gerust naar ons uitvaartcentrum om een selectie van gedenkproducenten te bekijken.

 

Neem een kijkje in onze online catalogus en bestel desgewenst online een gedenkproduct.

 

Onder voorbehoud van prijswijzigingen

Bestelling plaatsen?

* Verplichte velden

Algemene voorwaarden
Scroll Up