Dag en nacht bereikbaar : 077 3874141

Kennisgeving – Drukwerk

 

Uitvaartverzorging Van der Laan heeft het drukwerk in eigen beheer waardoor het mogelijk is alles naar wens op te maken. Op deze manier geeft u het drukwerk een extra persoonlijk karakter. Omdat wij het drukwerk in eigen beheer houden kunnen wij snel werken. Een rouwbrief bijvoorbeeld kan nog dezelfde dag verstuurd worden.

Rouwbrief en advertentie

U bepaalt zelf wie u voor de uitvaart uitnodigt. Dat kunt op verschillende manieren doen. Denk hierbij aan een rouwbrief, een advertentie in de krant, een fraai opgemaakte e-mail of telefonisch. U heeft de keuze uit verschillende lay-outs en stijlen. U kunt ook een eigen ontwerp (laten) maken.

Gedachtenisprentje

Een gedachtenisprentje is een aandenken aan een overleden persoon. Dit wordt uitgedeeld tijdens of na de uitvaart. U neemt hiermee een tastbare herinnering aan de overledene mee naar huis.

Dankkaarten

Wanneer u niet in de gelegenheid bent iedereen persoonlijk te bedanken voor geboden steun, kunt u dankkaartjes versturen of een dankbetuiging in de krant plaatsen. Doorgaans gebeurt dit zes weken na de uitvaart. Ook hiervoor kunnen wij u diverse mogelijkheden bieden.

Online condoleance

Rond een overlijden willen mensen aan u graag hun medeleven betuigen en u condoleren. Dat kan bijvoorbeeld door een condoleancekaart te sturen. Maar ook online wordt steeds meer de gelegenheid geboden om via een persoonlijke pagina een herinnering aan de overledene en een steunbetuiging voor de familie te plaatsen. Afhankelijk van de keuze die nabestaanden hierin maken, wordt de inlogcode weergegeven op de rouwbrief of advertentie of toegezonden per mail.

www.condoleanceregister.nl

www.condoleance.nl

www.ikmisje.eo.nl

Random image
Scroll Up