Dag en nacht bereikbaar : 077 3874141

Lobke Notermans-Geurts

 

Eigenaar – Uitvaartverzorger

 

Sinds 2014 werk ik bij Uitvaartverzorging Van der Laan als uitvaartverzorger. Als dochter van Anne-Miek kreeg ik de kans voor deze mooie uitdaging, die ik met beide handen heb aangegrepen. Opgroeien met het beroep van je moeder en vervolgens dit werk zelf te mogen doen, is heel bijzonder. Ieder afscheid is uniek. Samen met u organiseer ik dit afscheid en samen geven we het vorm volgens uw eigen wensen. Dat ik gedurende deze ingrijpende periode deel mag uitmaken van uw naaste omgeving en ik u mag begeleiden, vind ik een voorrecht. Alles is mogelijk en zo dicht bij mensen staan bij groot verdriet is heel intens en mooi.

 

Mijn missie is geslaagd, als we hier samen met een goed gevoel op terug kunnen kijken en het u een goede basis geeft voor de periode van rouwverwerking die volgt.

 

linkedinwit

 

Lobke@vanderlaan-uitvaart.nl

077-3874141
Scroll Up