Dag en nacht bereikbaar : 077 3874141

Margriet Peeters-Nieuwenhuizen Segaar

 

Uitvaartspreker – Ritueel begeleider

 

Als u iemand nodig heeft om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken en te verwoorden, kan ik u helpen. Samen met u ga ik aan tafel zitten. We praten over de overledene. Wie was hij? Hoe zou hij zijn afscheid gewild hebben? Hoe wilt u het afscheid vorm geven? Wordt het een afscheid met veel persoonlijke muziek? Heeft u de wens om foto’s te laten zien? Vertellen we de hele levensloop of kiezen we voor een mooi gedicht? Samen halen wij herinneringen op aan uw dierbare en hieruit komen altijd weer mooie verhalen voort, die we in de ceremonie kunnen vertellen.

 

Het is niet alleen het verdriet van het verlies dat dan overheerst. We kijken met elkaar ook terug op het leven; met al zijn ups en downs. Er wordt gehuild, maar ook gelachen. Vervolgens probeer ik te verwoorden wat u zeggen wil. En als u dat voor een deel zelf wil doen, help ik u daarbij.

 

Mijn doel is om, samen met u, een persoonlijk afscheid te creëren; van een uniek persoon. Een afscheid dat u helpt om uw verlies een beetje draaglijker te maken.

 

linkedinwit

 

Margriet@vanderlaan-uitvaart.nl

077-3874141

Scroll Up