Dag en nacht bereikbaar : 077 3874141

Troost

De één vindt troost in het geloof, de ander bij andere mensen of door zich te storten op een hobby of het werk: iedereen heeft zijn eigen manier van rouwverwerking. Toch komen heel veel nabestaanden op een gegeven moment met zichzelf in de knoop. Niet vreemd natuurlijk. Het verliezen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis.

 

Verwerking van het verlies van een dierbare verloopt bij iedereen anders. De intensiteit verschilt van dag tot dag en vaak ervaart men meerdere emoties tegelijkertijd. Zoals het gevoel in de steek gelaten te worden en opluchting dat een zware lijdensweg geëindigd is. Men kan schuldgevoelens ervaren vanwege nooit uitgeprate kwesties of onbeantwoorde vragen. Ontkenning kan eerst nog de boventoon voeren, maar ook woede of depressie. Verdriet kan eveneens fysiek worden beleefd, zoals hoofdpijn of verdwijnen van de eetlust.

 



Wij lezen graag uw ervaring, beschrijf deze hieronder door middel van de widget van ’The Feedback Company’.



Rouwbloemen bestellen

Onze bloemenwebshop is een samenwerking met Topbloemen uitvaart, onze vertrouwde partner voor alle bloemenbestellingen. Klik hier om naar onze bloemenshop te gaan!
Scroll Up