Van der laan uitvaart venlo

Als je gaat,
dan schrijven we nog één keer.

Lees het verhaal
meer lezen

 

Van der laan uitvaart venlo 1

Keurmerk Uitvaartzorg

Uitvaartverzorging Van der Laan heeft het Keurmerk Uitvaartzorg en is aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Steeds meer uitvaartverzorgers beschikken over het Keurmerk; in totaal verzorgen zij nu al 85% van alle uitvaarten in Nederland.

Lees meer
Van der laan uitvaart venlo 2

Informatie over uitvaarten en Covid-19

Update 12 november 2021
Tijdens de persconferentie van 12 november jl. zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd door de Rijksoverheid. De volgende maatregelen zullen gelden voor Aerdehof t/m 4 december.

Lees verder
Van der laan uitvaart venlo 3

Rouwbloemen bestellen

Onze bloemenwebshop is een samenwerking met Afscheid met Bloemen, onze vertrouwde partner voor alle bloemenbestellingen. Bloemen hebben iets wonderlijks.
Ze geven troost en warmte. Tonen je glimlach ondanks verdriet en rouw.
Klik hieronder om meteen naar de bloemenwebshop te gaan.

Bloemenwebshop
Van der laan uitvaart venlo 4

Duurzame uitvaart

Het bijdragen aan een schonere wereld wordt steeds belangrijker. Ook bij het regelen van een uitvaart kun je voor duurzaamheid kiezen. Toch is een duurzame uitvaart nog geen vanzelfsprekende keuze. Wanneer je een uitvaart moet regelen voor een dierbare, is er vaak weinig tijd om je te oriënteren op duurzame producten en diensten.

Wil je meer weten over een uitvaart duurzamer maken? Lees verder op de website van Aerdehof of neem contact op met je uitvaartverzorger.

Lees verder

Eigentijdse uitvaart

Ieder mens is uniek en iedere levensloop is anders. Aan het einde van iemands leven sta je hierbij stil. Uitvaartverzorging Van der Laan begrijpt dit als geen ander en ondersteunt je bij het regelen van een passende uitvaart. Een afscheid dat precies aansluit bij de herinneringen die jouw dierbare bijzonder maken.

lees verder

Traditionele uitvaart

Afscheid nemen is een uniek proces waarbinnen de wensen van de overledene en zijn of haar naasten centraal staan. Wanneer je kiest voor een traditionele uitvaart, of een uitvaart met veelal traditionele elementen, staat Uitvaartverzorging Van der Laan je graag op een persoonlijke manier bij in het regelen van het afscheid.

lees verder

Reacties van nabestaanden

Klik op de sterren hiernaast om jouw ervaring met ons te delen en lees wat andere van ons vinden.

Van der laan uitvaart venlo 5

Jullie ritueel, jullie uitvaart

Wanneer de keuze voor begraven of cremeren is gemaakt, ondersteunt Uitvaartverzorging Van der Laan bij de verdere invulling van het afscheid. Er zijn talloze mogelijkheden die een uitvaart passend en persoonlijk maken. Ons team van uitvaartverzorgers begeleidt bij het maken van de juiste keuzes.

lees verder
Van der laan uitvaart venlo 7

Uitvaart Venlo | Aerdehof

Inmiddels bestaat Aerdehof aan de Grote Blerickse Bergenweg alweer meer dan een jaar. Onze afscheidslocatie in een bosrijke omgeving vormt een passende en natuurlijk ambiance voor een uitvaart.
Aerdehof biedt ruimte voor afscheid nemen maar vooral ook voor het vieren van het leven.
Alle uitvaartondernemers in Uitvaart Venlo zijn van harte welkom deze opbaar- en afscheidslocatie te gebruiken.

lees verder
Van der laan uitvaart venlo 8

Ons werkgebied | Uitvaart Venlo en omstreken

  • Gemeente Venlo
    Venlo, Blerick, Hout-Blerick, Boekend, Tegelen, Steyl, Belfeld, Arcen, Velden en Lomm.
  • Gemeente Peel en Maas
    Helden, Beringe, Egchel, Grashoek, Koningslust, Panningen, Kessel, Kessel-Eik, Baarlo, Maasbree en Meijel.
  • Gemeente Horst aan de Maas
    O.a. Horst, Meerlo, Tienray, Swolgen, Broekhuizenvorst, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Griendtsveen, Melderslo, Hegelsom, Meterik, Sevenum, America.
Contact
Ga direct naar...