Muziek3

Als je gaat,
dan spelen we nog één keer.

Lees het verhaal
meer lezen

 

Eigentijdse uitvaart

Ieder mens is uniek en iedere levensloop is anders. Aan het einde van iemands leven sta je hierbij stil. Uitvaartverzorging Van der Laan begrijpt dit als geen ander en ondersteunt je bij het regelen van een passende uitvaart. Een afscheid dat precies aansluit bij de herinneringen die jouw dierbare bijzonder maken.

lees verder

Traditionele uitvaart

Afscheid nemen is een uniek proces waarbinnen de wensen van de overledene en zijn of haar naasten centraal staan. Wanneer je kiest voor een traditionele uitvaart, of een uitvaart met veelal traditionele elementen, staat Uitvaartverzorging Van der Laan je graag op een persoonlijke manier bij in het regelen van het afscheid.

lees verder
Zipsfotografie2018111119106338

Informatie over uitvaarten en Covid-19

Update 14 oktober

14 oktober zijn er nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen zijn in elk geval voor de komende 4 weken van kracht.

Voor de afscheidsdiensten met of zonder horeca en afscheidsbezoeken gelden daarom de volgende regels.

Lees verder
Transparant Keurmerk

Keurmerk Uitvaartzorg

Uitvaartverzorging Van der Laan heeft het Keurmerk Uitvaartzorg en is aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Steeds meer uitvaartverzorgers beschikken over het Keurmerk; in totaal verzorgen zij nu al 85% van alle uitvaarten in Nederland.

Lees meer

Reacties van nabestaanden

Klik op de sterren hiernaast om jouw ervaring met ons te delen en lees wat andere van ons vinden.

Uitvaart Venlo 1024X512

Jullie ritueel, jullie uitvaart.

Wanneer de keuze voor begraven of cremeren is gemaakt, ondersteunt Uitvaartverzorging Van der Laan bij de verdere invulling van het afscheid. Er zijn talloze mogelijkheden die een uitvaart passend en persoonlijk maken. Ons team van uitvaartverzorgers begeleidt bij het maken van de juiste keuzes.

lees verder
Zipsfotografie2018111119106350

Een gloednieuwe afscheidslocatie Aerdehof

Vanaf 11 november zijn de deuren van de nieuwe afscheidslocatie ‘Aerdehof’ geopend op de Grote Blerickse Bergenweg. Deze bosrijke omgeving vormt een passende en natuurlijk ambiance voor een afscheidslocatie.
Aerdehof biedt ruimte voor afscheid nemen maar vooral ook voor het vieren van het leven.

lees verder
bloemen boeketten uitvaart

Rouwbloemen bestellen

Onze bloemenwebshop is een samenwerking met Topbloemen Uitvaart, onze vertrouwde partner voor alle bloemenbestellingen. Klik hieronder om meteen om naar onze bloemenwebshop te gaan!
Uiteraard kun je ook kiezen voor een bloemist uit de buurt.

Bloemenwebshop
Uitvaart Lottum 1024X512

Ons werkgebied

  • Gemeente Venlo
    Venlo, Blerick, Hout-Blerick, Boekend, Tegelen, Steyl, Belfeld, Arcen, Velden en Lomm.
  • Gemeente Peel en Maas
    Helden, Beringe, Egchel, Grashoek, Koningslust, Panningen, Kessel, Kessel-Eik, Baarlo, Maasbree en Meijel.
  • Gemeente Horst aan de Maas
    O.a. Horst, Meerlo, Tienray, Swolgen, Broekhuizenvorst, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Griendtsveen, Melderslo, Hegelsom, Meterik, Sevenum, America.
Contact
Ga direct naar...