Bloemen

Losse bloemen, boeketten of grafstukken
Voor veel mensen spelen bloemen een belangrijke rol bij een overlijden. Bloemen kunnen een uiting zijn van liefde, troost en medeleven. De keuze voor een bepaalde bloem of een speciaal boeket of grafstuk is heel persoonlijk. Je kunt zelf contact opnemen met een bloemist naar keuze. Maar vaak worden de bloemen samen met de uitvaartverzorger geregeld.
Onze bloemenwebshop is een samenwerking met Afscheid met Bloemen, onze vertrouwde partner voor al onze bloemen bestellingen. Hier kun je niet alleen inspiratie op doen voor een mooi stuk, maar ze ook meteen online bestellen.

Bloemenwebshop


Een donatie als alternatief voor bloemen
Sommige mensen willen liever geen bloemen. Alternatieven kunnen dan zijn om kaarsen, foto’s of persoonlijke spullen die aan de overledene herinneren, te plaatsen bij de kist of mand. Een steeds meer gemaakte keuze is om, in plaats van bloemen, een donatie te vragen voor een goed doel dat past bij de overledene.

Bloemisten in de regio Venlo
Via onderstaande bloemisten heeft Uitvaartverzorging Van der Laan al meerdere malen bloemstukken en boeketten geregeld voor een afscheidsdienst. Wij brengen je graag in contact met deze bloemisten: