Downloads

Uitvaart checklist en uitvaart wensenlijst
Om de voorbereiding op een uitvaart makkelijker te maken hebben onze uitvaartverzorgers een speciale uitvaart checklist opgesteld. Op deze checklist staan van allerlei thema’s en vragen die helpen om voorafgaand aan een uitvaart de juiste voorbereidingen te treffen.

Download checklist Download wensenlijst


Template Adressenlijst

Dit Excel-bestand is een voorbeeld waarmee je de adressenlijst kunt samenstellen voor bijvoorbeeld de rouwbrief. Door deze indeling te gebruiken kan de adressenlijst eenvoudig ingelezen worden in de printer van onze drukkerij. Mocht je vragen hebben over het aanleveren van adressen of andere contactgegevens, dan kunt je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Download template


WeTransfer voor grote bestanden
WeTransfer is een gratis down- en uploaddienst waarmee je grote bestanden tot maximaal 10 GB kunt versturen. Met WeTransfer kun je documenten, foto’s, muziek, presentaties en video’s naar ons sturen. Het gaat dan om bestanden die te groot zijn om als bijlage toe te voegen bij een e-mail (meestal boven 10 MB). Bij Uitvaartverzorging Van der Laan heeft WeTransfer de voorkeur bij het versturen van grote bestanden.

WeTransfer


Muziek downloaden van YouTube
YouTubeMp3org.me is een eenvoudige dienst voor het opslaan van muziek in YouTube video’s naar mp3-bestanden. Je hebt geen account nodig, alleen maar een YouTube URL. Mocht je vragen hebben over het downloaden van muziek, dan kunt je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Youtube MP3