Gedenkproducten

De as van de overledene bewaren in een urn, kunstwerk of sieraad
Een maand na de crematie kun je de urn met daarin de as van de overledene ophalen bij het crematorium. De as zit op dat moment in een standaard urn. Je kunt ervoor kiezen om de as thuis te bewaren, neer te zetten in een columbarium of urnennis, te begraven in een urnengraf of uit te strooien op een plek die je herinnert aan je dierbare.

Wanneer je de as liever anders bewaart dan in de standaard urn van het crematorium, zijn er vele mogelijkheden. De keuze in gedenkproducten is enorm. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sierurn voor binnen of buiten. Urnen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en materialen. Het is ook mogelijk om de as in een kunstwerk te verwerken of in een sieraad, zodat je je dierbare altijd bij je draagt.

Uitvaartverzorging Van der Laan werkt samen met partners die gespecialiseerd zijn in maken van gedenkproducten om as in te bewaren. In ons uitvaartcentrum kun je een selectie van verschillende gedenkproducten komen bekijken. Neem gerust contact met ons op wanneer je meer informatie zoekt over het aanbod aan gedenkproducten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op
Ga direct naar...