8 X9 A7213 2

"Ons gezamenlijke doel: het afscheid van een dierbare zo mooi mogelijk maken."

lees verder

In gesprek met: Anouk

Anouk is geboren en getogen in Venlo en werkt bij Aerdehof als medewerker bedrijfsbureau. Elke werkdag is anders. Ze vertelt:

Van der Laan

Twee jaar geleden zag ik deze vacature voorbijkomen en dacht: dit lijkt me interessant. Ik werkte toen nog in Venray, maar was al een tijdje op zoek naar iets anders. Maar ja, de uitvaartbranche, daar had ik nog nooit aan gedacht. Zou dat wel iets voor mij zijn? Kan ik dat wel? Ik besloot nog even te wachten al bleef de vacature in mijn hoofd hangen. Toen ik hem ook van vrienden doorgestuurd kreeg, omdat ze vonden dat het echt iets voor mij was, wist ik dat ik er iets mee moest doen. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek en na de eerste ontmoeting was ik super enthousiast en de functie leek me geweldig. Inmiddels zit ik hier helemaal op mijn plek en zou ook niets anders meer willen.

In gesprek met Anouk

Als medewerker van het bedrijfsbureau bij Aerdehof ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende aspecten. Ik zorg ervoor dat de ruimtes, personen en activiteiten goed op elkaar zijn afgestemd, zodat er altijd op het juiste moment iemand op de juiste plek staat. In mijn kantoor hangt een groot scherm waarop ik alles goed kan monitoren. Hoewel ik in mijn werk wat meer afstand heb tot de mensen, komen de meldingen bij mij binnen en neem ik de eerste zorgen en vragen weg. Ik probeer nabestaanden het gevoel te geven dat het goed komt. Het is fijn om te zien dat families daar rust in vinden en dat we ze daarmee kunnen ontlasten. Ik geef ook aan dat ze ons altijd kunnen bellen. Voor de meeste mensen is het vaak de eerste keer dat ze zoiets moeten regelen en ze weten soms niet wat er allemaal op ze afkomt. Dat kan erg overweldigend zijn. We proberen deze zorgen weg te nemen. Ik blijf vervolgens achter de schermen betrokken bij het proces en zorg dat alles binnen Aerdehof goed geregeld wordt voor de uitvaartverzorgers.

We hebben een fijn team waarin ieders aandeel van belang is en waar we goed op elkaar inspelen. We hebben een gezamenlijk doel en dat is om voor alle nabestaanden het afscheid van hun dierbare zo mooi mogelijk te maken.

In het begin was ik weleens bang dat ik het verdriet dat ik zag mee naar huis zou nemen, maar gelukkig kan ik dat goed loslaten. Thuis geniet ik van lekker eten, borrelen met vrienden of het lezen van een boek. Als de zon schijnt, kan ik daar ook enorm gelukkig van worden. Het zijn de kleine dingen die het doen en dat neem ik ook mee in mijn werk!

 

Lees meer verhalen

Ontwerp zonder titel 16

Ik sta elke familie met liefde bij.

Lees het verhaal
Gesprek met kim

"Kleine stapjes maken het verschil"

Lees het verhaal
Hans2

"Ik stel mezelf altijd de vraag hoe ik zelf bijgestaan zou willen worden"

Lees het verhaal
Social Media Post 3

‘Je wordt ouder mama…geef het maar toe..’

Lees het verhaal
Andre Rouwbus

“Pas als de mensen tevreden zijn, dan ben ik dat ook”

Lees het verhaal
Alsjegaat trouwen

Als je gaat...
Dan verras ik je nog één keer

Lees het verhaal
Muziek3

Als je gaat,
dan spelen we nog één keer.

Lees het verhaal
Appen

Als je gaat,
dan appen we nog één keer.

Lees het verhaal
Van der laan uitvaart venlo

Als je gaat,
dan schrijven we nog één keer.

Lees het verhaal
Adobestock 140825492

Als je gaat,
dan luisteren we nog één keer.

Lees het verhaal
Adobestock 82364363

Als je gaat,
wandelen we nog één keer.

Lees het verhaal