Kennisgeving drukwerk

Vormgeving en drukwerk in eigen beheer
Uitvaartverzorging Van der Laan verzorgt vormgeving en drukwerk in eigen beheer. Dit maakt het mogelijk om alle wensen rondom rouwbrieven, advertenties, gedachtenisprentjes en dankkaarten naar eigen wens op te maken. Op deze manier geef je het drukwerk een extra, persoonlijk karakter. Omdat wij vormgeving en drukwerk in eigen beheer houden, kunnen wij snel werken. Een rouwbrief kan bijvoorbeeld nog dezelfde dag verstuurd worden.

Rouwbrief en rouwadvertentie
Als nabestaande bepaal je zelf wie je uitnodigt voor het afscheid. Uitnodigen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via een rouwbrief, een advertentie in de krant, een mooi opgemaakte e-mail of via de telefoon. Een combinatie van deze opties is ook mogelijk. Qua drukwerk heb je de keuze uit diverse bestaande lay-outs en stijlen. Het is daarnaast ook mogelijk om een eigen ontwerp te laten maken of zelf aan te leveren.

Gedachtenisprentje
Een gedachtenisprentje is een tastbare herinnering aan de overledene voor bezoekers van de afscheidsdienst. Het gedachtenisprentje wordt meestal uitgedeeld tijdens of na de afscheidsdienst.

Dankbetuiging
Wanneer je niet in de gelegenheid bent iedereen persoonlijk te bedanken voor de geboden steun, kun je ervoor kiezen om dankkaartjes te versturen of een dankbetuiging te plaatsen in de krant. Doorgaans gebeurt het versturen of plaatsen van een dankbetuiging zes weken na de uitvaart.

Online condoleance
Rond een overlijden willen mensen graag hun medeleven betuigen richting de nabestaanden. Dat kan door een condoleancekaart te sturen, maar ook online wordt steeds meer de gelegenheid geboden om via een persoonlijke, afgeschermde pagina een steunbetuiging voor de nabestaanden te plaatsen. Je kunt ervoor kiezen om mensen ook deze online mogelijkheid te bieden.