Livekijken

Mogelijkheden Beeld & Geluid

Zorg voor een blijvende herinnering door een afscheidsdienst op te nemen én zorg ervoor dat iemand die er niet bij kan zijn live mee kan kijken.

Lees meer

 


Opnames

In de grote zaal kun je een geluids- en/ of beeldopname van het afscheid laten maken. De zaal is hiervoor uitgerust met een beeld- en geluidsregistratiesysteem van HD-kwaliteit. We zetten de dienst voor je op een USB- stick. Een opname vanuit de vaste camerapositie is kosteloos en behoort tot onze service.

Je hebt de mogelijkheid om opnames te laten maken van het afscheid, zonder afnameverplichting. Tot 30 dagen na de dienst bestaat de mogelijkheid de opname te bestellen. Indien je geen opname wenst, wordt de registratie na deze periode verwijderd. Wanneer je van deze mogelijkheid gebruik wil maken, geef dit in het gesprek met onze uitvaartverzorger aan en wij zorgen dat het wordt geregeld.*

De wet op de privacy staat ons alleen toe een opname te maken, wanneer hier expliciet toestemming voor is gegeven door de opdrachtgever.

Online uitzenden van het afscheid

Het live uitzenden van het afscheid via internet stelt ook diegenen die niet bij het laatste afscheid aanwezig kunnen zijn, in staat dit toch mee te beleven. Familie of vrienden, bijvoorbeeld in het buitenland, kunnen het afscheid hierdoor op hetzelfde moment volgen.

Om een live verbinding tot stand te brengen, ontvang je een persoonlijke code die je hieronder kunt invullen om live mee te kijken.


Ga direct naar...