Na de uitvaart

Wat gebeurt er na het afscheid?
Formeel gezien zijn onze werkzaamheden afgerond wanneer de uitvaart van je dierbare heeft plaatsgevonden. Natuurlijk gaat onze dienstverlening verder dan alleen de uitvaart. Als nabestaande ben je namelijk nog niet klaar met afscheid nemen na de dienst. Je krijgt van ons daarom het boekje ‘Zorgen erna’ mee naar huis. In dit boekje staat beschreven waar je nog aan moet denken na de uitvaart. Ook vind je in dit boekje een handige checklist van zaken die moeten worden afgehandeld na een overlijden.

We bellen je een paar weken naar de uitvaart, om te vragen hoe het met je gaat. We horen graag van je hoe je terugkijkt op de uitvaart en of er nog zaken zijn waarbij we kunnen helpen en we komen vanzelfsprekend nog graag een keer langs om dit persoonlijk door te spreken.

Wanneer je vragen hebt over praktische zaken de een uitvaart staan wij altijd voor je klaar. Ook bij vragen op emotioneel gebied, bijvoorbeeld over hulp bij rouwverwerking, kijken we hoe we je verder kunnen helpen. Hierin hebben we vaak de rol van doorverwijzer, zodat je precies de hulp krijgt die je op dat moment nodig hebt.

Ga direct naar...