Na de uitvaart

Wat gebeurt er na het afscheid?
Formeel gezien zijn onze werkzaamheden afgerond wanneer de uitvaart van je dierbare heeft plaatsgevonden. Natuurlijk gaat onze dienstverlening verder dan alleen de uitvaart. Als nabestaande ben je namelijk nog niet klaar met afscheid nemen na de dienst. Je krijgt van ons daarom het boekje ‘Zorgen erna’ mee naar huis. In dit boekje staat beschreven waar je nog aan moet denken na de uitvaart. Ook vind je in dit boekje een handige checklist van zaken die moeten worden afgehandeld na een overlijden.

We bellen je een paar weken na de uitvaart, of komen graag nog een keer langs om elkaar persoonlijk te spreken. Om te vragen hoe het met je gaat in deze eerste weken na het overlijden en om samen te praten over diegene die er niet meer is. We horen ook graag van je hoe je terugkijkt op de uitvaart en of er nog zaken zijn waarbij we kunnen helpen. En wellicht zijn er opmerkingen of suggesties ter verbetering. Belangrijk voor jou om aan te kunnen geven wat je ervan vond, voor ons van belang om met behulp van je opmerkingen onze kwaliteit te kunnen waarborgen of te verbeteren waar nodig.

Twee keer per jaar organiseert Uitvaartverzorging van der Laan in Aerdehof een herdenkingsdienst voor nabestaanden waarvoor we het afgelopen half jaar een uitvaart hebben geregeld. We sturen je hiervoor een uitnodiging waarbij je de mogelijkheid hebt om je aan te melden voor deze herdenking.

Ook een jaar na het overlijden, staan wij, net als jou, weer even stil bij het verlies.

Ga direct naar...