Adobestock 68048623

Nazorg

Formeel gezien zijn onze werkzaamheden afgerond wanneer de uitvaart van je dierbare heeft plaatsgevonden. Natuurlijk gaat onze dienstverlening verder. Je bent namelijk nog niet klaar met afscheid nemen na de dienst. Je krijgt van ons daarom het boekje ‘Zorgen erna’ mee naar huis. Hierin staat beschreven waar je nog aan moet denken na de uitvaart.

lees verder
meer informatie

 

Sparen of verzekeren?

Uitvaartverzorging Van der Laan verzorgt een uitvaart, ongeacht waar je verzekerd bent. Daarnaast zorgen wij voor de administratieve afhandeling. De kosten van een uitvaart variëren afhankelijk van de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden. Ook de mogelijkheden van financieren variëren.

lees verder

Erfenis

Wanneer iemand overlijdt laat die persoon iets achter. Bijvoorbeeld een woning, persoonlijke spullen of een geldbedrag. De overledene kan voor het overlijden in zijn of haar testament aangeven wie zijn erfgenamen zijn. Wanneer er geen testament is wijst de wet de erfgenamen aan. De erfgenamen bepalen wat er uiteindelijk met de erfenis gebeurt.

lees verder

Reacties van nabestaanden

Klik op de sterren hiernaast om jouw feedback met ons te delen en lees wat andere van ons vinden.

Line Computerkopie

Digitale Nazorg

Bijna iedereen is actief op internet. Wanneer iemand overlijdt blijft alle digitale informatie van die persoon bestaan. Denk aan verschillende e-mailadressen, Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Vaak hebben mensen diverse accounts om in te loggen in webwinkels, bankrekeningen en andere online dienstverleners. Wanneer iemand overlijdt is het vaak een wens van de nabestaanden om de online aanwezigheid van hun dierbare zo min mogelijk zichtbaar te maken of helemaal te verwijderen.

lees verder
Ga direct naar...