Weg

Nieuws

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws over Aerdehof.

 

Zipsfotografie2018051119105936

Informatie over uitvaarten en coronavirus

Aerdehof en Uitvaartverzorging Van der Laan volgen de ontwikkelingen rond het Coronavirus op de voet en geeft op deze website een aantal antwoorden op vragen rondom uitvaarten. Wij volgen de instructies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD op. Gaat een uitvaart of rouwbezoek gewoon door? Hieronder vind je een aantal belangrijke zaken op een rijtje.

Update 13 maart 10.00 uur

Hoe gaat Aerdehof om met het aantal personen dat een uitvaart bezoekt?
Sinds donderdag 12 maart 2020 geldt de overheidsmaatregel dat bijeenkomsten met meer dan 100 personen in heel Nederland moeten worden afgelast. In veel gevallen wordt het aantal bezoekers in het regelgesprek duidelijk. Wanneer de verwachting boven de 100 is dan bekijken we in goed overleg hoe dit kan worden opgelost. Dit is per locatie en omstandigheden verschillend en geheel afhankelijk van de wensen van de nabestaanden.

Mogelijheden
In Aerdehof bestaat de mogelijkheid om een uitvaart in twee verschillende zalen (2 x 100 personen) plaats te laten vinden. Een voorontvangst met koffie behoort dan niet tot de mogelijkheden. Een samenzijn na afloop van de dienst onder de 100 personen kan ook doorgang krijgen.

Tevens bieden wij in Aerdehof de mogelijkheid om via een livestream een afscheidsdienst bij te wonen. Al dit soort zaken worden vanzelfsprekend in nauw overleg met de nabestaande geregeld.

Handen schudden om te condoleren.
In heel Nederland wordt het schudden van handen afgeraden. Het kabinet deed een dringende oproep om elkaar voorlopig geen handdruk meer te geven.

Er zijn verschillende andere manieren om je medeleven te tonen. Dit kan middels een digitaal bord bij de ingang van Aerdehof worden aangegeven.

Als er vragen zijn over dit of een ander onderwerp, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar 077-3874646
Lees op de website van Uitvaartverzorging Van der Laan meer over het coronavirus en overledenenzorg.

English High Tea Set Sp1L30E 3Gx

De aanwezigheid van een volledig ingerichte keuken en bar onder bezielende leiding van Pieter Beurskens zorgen dat alles mogelijk is op het gebied van horeca.

Pieter Beurskens heeft zijn sporen de afgelopen 25 verdiend als (mede)eigenaar van o.a. Domani en Galerie de Hoeve en start per 1 oktober als onze vaste hospitality partner.

2019 04 Vdlaan Portretten 12

“De tijd is gekomen om nog één keer voor mijn pensioen, iets anders te gaan doen, een nieuwe uitdaging aan te gaan. Toen de kans zich voordeed om samen te gaan werken met Aerdehof, kon ik hem niet laten liggen.” – Pieter Beurskens.

Ga direct naar...