Weg

Nieuws

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws over Aerdehof.

 

Uitvaart Venlo Wandelgroep

Met lotgenoten kun je dát delen, wat je met je familie en vrienden soms niet kunt delen. De Rouw- en Wandelgroep van Aerdehof is er voor voor iedereen. Voel je vooral welkom om een keer per maand een wandeling te maken in de prachtige omgeving van de Blerickse Bergen.

Op maandag 15 april aanstaande staat de volgende wandeling gepland.

Wil je meewandelen of meer informatie? Stuur dan een email naar info@aerdehof.nl

stuur meteen een email
Zipsfotografie2018051119105894

Informatie over uitvaarten en coronavirus

Aerdehof en Uitvaartverzorging Van der Laan volgen de ontwikkelingen rond het Coronavirus op de voet en geeft op deze website een aantal antwoorden op vragen rondom uitvaarten. Wij volgen de instructies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD op. Gaat een uitvaart of rouwbezoek gewoon door? Hieronder vind je een aantal belangrijke zaken op een rijtje.


Update 30 november 2021

Anderhalve meter afstand | maximum aantal gasten
Om 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen hanteren we vanaf heden onderstaande aantallen in de aula en de ontvangstruimte. Zowel in de aula als in de ontvangstruimte heeft iedereen weer een vaste zitplaats.

Aula: 75 personen
Horeca: 75 personen met vaste zitplaats (wand van aula open)
50 personen met vaste zitplaats (wand aula kan gesloten blijven)

Afscheids- en privébezoeken
Een openbaar* afscheidsbezoek is niet meer toegestaan. Het maximaal aantal personen bij een afscheidsbezoek is 40. Daarnaast wordt het maximale aantal personen dat tegelijkertijd in de rouwkamer kan beperkt tot 6 personen, tenzij de ruimte meer personen toe laat op de veilige afstand van 1.5 meter.

Het maximaal aantal personen bij een privébezoek is 10, mits de beschikbare ruimte dit toelaat.

*openbaar aangekondigd, zodat er geen zicht is op maximale aantallen

Mondkapjes
De mondkapjesplicht geldt weer vanaf 13 november. Dit betekent voor de bezoekers en medewerkers van Aerdehof dat ze een mondkapje moeten dragen bij verplaatsing door het pand.

Vanzelfsprekend blijven de basisregels van kracht:

- Blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD
- Was je handen regelmatig
- Schud géén handen
- Hoest en nies in je ellenboog

Als er vragen zijn over dit onderwerp, bel gerust, wij zij bereikbaar op 077-3874646
Klik hier voor alle mogelijkheden bij Aerdehof.


English High Tea Set Sp1L30E 3Gx

De aanwezigheid van een volledig ingerichte keuken en bar onder bezielende leiding van Pieter Beurskens zorgen dat alles mogelijk is op het gebied van horeca.

Pieter Beurskens heeft zijn sporen de afgelopen 25 verdiend als (mede)eigenaar van o.a. Domani en Galerie de Hoeve en start per 1 oktober als onze vaste hospitality partner.

2019 04 Vdlaan Portretten 12

“De tijd is gekomen om nog één keer voor mijn pensioen, iets anders te gaan doen, een nieuwe uitdaging aan te gaan. Toen de kans zich voordeed om samen te gaan werken met Aerdehof, kon ik hem niet laten liggen.” – Pieter Beurskens.

Ga direct naar...