Rouwverwerking

Hulp nodig bij het rouwproces?
Na het afscheid is het tijd om je verdriet een plek te geven. Rouwen is een heel persoonlijk proces dat voor ieder mens anders verloopt. Rouwen doe je op je eigen manier en in je eigen tempo. Uitvaartverzorging Van der Laan helpt je tijdens de periode van de uitvaart bij het omgaan met je verdriet. Wanneer je hier na de uitvaart nog erg veel last hebt, kunnen we je doorverwijzen naar specialisten die je helpen om te gaan met je verdriet.

lees verder

 

Uitvaartverzorging Van der Laan heeft inmiddels veel ervaring met het bieden van hulp en steun tijdens het rouwproces. We hebben een netwerk van professionals om ons heen dat jou, je kinderen of andere familieleden op een deskundige manier bijstaat. We brengen je graag in contact met onze partners, zodat je verder kunt na een afscheid.


Henk Roefs 2018

Henk Roefs

Henk Roefs en Gerda van Adrichem zijn relatietherapeuten, beiden gespecialiseerd in rouw- en verliesbegeleiding. In hun praktijk begeleiden ze mensen die hulp nodig hebben wanneer iemand uit hun gezin of familie is overleden. Ze bespreken jouw persoonlijke situatie en kijken wat je nodig hebt om weer vooruit te kunnen na een periode van heftige emoties.

Lees meer
Gerda Adrichem 2018


Gerda van Adrichem

“Ik werk veel met kinderen en ouders. Wanneer zij goed in hun vel zitten is er meer geluk in de wereld. In het landschap van rouw kan ik samen met kinderen en ouders meelopen langs het pad van verlies om hun eigen weg hierin te vinden.”

Lees meer
Marijn Geurts 2018

Marijn Geurts


Marijn Geurts is orthopedagoog, therapeut rouw en verlies & kinder- en jeugdpsycholoog in opleiding. Ze is werkzaam bij Talenti a Casa, waar ze zich bezighoudt met vragen rondom de opvoeding van kinderen en jongeren. Marijn doet onderzoek bij kinderen, geeft begeleiding zodat kinderen beter in hun vel zitten en betrekt hierin ook de ouders.

Lees meer
Ga direct naar...