Rouwverwerking

Hulp nodig bij het rouwproces?
Na het afscheid is het tijd om je verdriet een plek te geven. Rouwen is een heel persoonlijk proces dat voor ieder mens anders verloopt. Rouwen doe je op je eigen manier en in je eigen tempo. Uitvaartverzorging Van der Laan helpt je tijdens de periode van de uitvaart bij het omgaan met je verdriet. Wanneer je hier na de uitvaart nog erg veel last hebt, kunnen we je doorverwijzen naar specialisten die je helpen om te gaan met je verdriet.

lees verder

 

Uitvaartverzorging Van der Laan heeft inmiddels veel ervaring met het bieden van hulp en steun tijdens het rouwproces. We hebben een netwerk van professionals om ons heen dat jou, je kinderen of andere familieleden op een deskundige manier bijstaat. We brengen je graag in contact met onze partners, zodat je verder kunt na een afscheid.

Dadadiermeisje

DadaDieren

Wie iemand voor altijd moet missen wil hem of haar het allerliefste herinneren met alles erop en eraan. We zien diegene nog zo voor ons, in dat ruiten overhemd of die strepen trui. De stof, de geur, de versleten plekken, het zijn allemaal kleine monumentjes van iemands persoonlijkheid. Met de DadaDieren kun je de mensen die je moet missen toch een beetje bij je houden. Elke dag opnieuw.

Lees meer

Een knuffel voor jou?

Jazeker! Ook voor jou kan met veel liefde en aandacht een Vergeet-Me-Niet-Knuffel worden gemaakt. Bekijk alle DadaDieren (en andere mogelijkheden) op de website van Studio Dada. En kies er eentje uit. Of geef je eigen wensen/ideeën door. Verzamel kleren met een bijzondere, dierbare herinnering en lees op diezelfde website hoe je van die kleding een DadaDier kunt laten maken. Meer informatie over de werk- en bestelwijze en de bijbehorende prijzen vind je allemaal op de website of de Facebookpagina van Studio Dada.

Studiodada Kussen

Studio Dada

Kleren zitten vol herinneringen. Oude, met liefde gedragen én soms ook versleten kleren vertellen onze verhalen en dragen onze emoties. Die kun je toch niet wegdoen?
Daarom geeft Studio Dada (Linda Engels) die oude kleding en alle mooie herinneringen die erbij horen, een nieuw leven.

Email
Henk Roefs 2018

Henk Roefs

Henk Roefs en Gerda van Adrichem zijn relatietherapeuten, beiden gespecialiseerd in rouw- en verliesbegeleiding. In hun praktijk begeleiden ze mensen die hulp nodig hebben wanneer iemand uit hun gezin of familie is overleden. Ze bespreken jouw persoonlijke situatie en kijken wat je nodig hebt om weer vooruit te kunnen na een periode van heftige emoties.

Lees meer
Gerda Adrichem 2018


Gerda van Adrichem

“Ik werk veel met kinderen en ouders. Wanneer zij goed in hun vel zitten is er meer geluk in de wereld. In het landschap van rouw kan ik samen met kinderen en ouders meelopen langs het pad van verlies om hun eigen weg hierin te vinden.”

Lees meer
Marijn Geurts 2018

Marijn Geurts


Marijn Geurts is orthopedagoog, therapeut rouw en verlies & kinder- en jeugdpsycholoog in opleiding. Ze is werkzaam bij Talenti a Casa, waar ze zich bezighoudt met vragen rondom de opvoeding van kinderen en jongeren. Marijn doet onderzoek bij kinderen, geeft begeleiding zodat kinderen beter in hun vel zitten en betrekt hierin ook de ouders.

Lees meer
Ga direct naar...