Hans Talapessy

Allround medewerker

Het interessante van mijn functie is dat ik met bijna alle onderdelen van een uitvaart te maken heb. Dit maakt het werken afwisselend, maar ook erg fijn om families van begin tot einde te kunnen helpen en bijstaan.
Ik kom uit de horecawereld en voel me helemaal thuis binnen 'hospitality', maar ik ben ook geen vreemde in de uitvaartbranche. Toen deze combinatie functie op mijn pad kwam heb ik hem met beide handen aangegrepen.

Ik ben erg dankbaar om deelgenoot te mogen zijn van het hele uitvaartproces, het verzorgen van een dierbare, het koffie schenken bij een samenzijn of bijvoorbeeld het zorgen dat een afscheidsdienst goed verloopt. Als je een familie na een verzorging, tevreden naar huis ziet gaan geeft dat de voldoening waar we naar zoeken. Daar doen we het voor.

Het 'lezen' van een familie is in dit werk erg belangrijk. Je moet kunnen inspelen op de wensen en behoeften, die dikwijls niet uitgeproken worden. Het proces rondom een uitvaart gaat zo snel, daar is onze hulp vaak hard nodig.

Ik vind het erg fijn om bij Van der Laan te werken, ze zijn vernieuwend, vooruitstrevend en iedere medewerker doet dit werk vanuit zijn hart.

« Terug naar team overzicht

 

VDL 16 2x
Als je een familie na een verzorging, tevreden naar huis ziet gaan geeft dat de voldoening waar we naar zoeken. Hans Talapessy