Kim Boots

Uitvaartverzorger

De wens om de uitvaartbranche in te gaan is er bij mij misschien wel al 15 jaar. In 2011 heb ik een keer mee kunnen lopen, om uit te vinden of dit vak ook daadwerkelijk bij me past en toen wist ik het wel: "dit wil ik."
Nu, acht jaar later, werk ik bij Van der Laan, een jong bedrijf dat durft.

Ik ben degene die na het overlijden van een dierbare aan huis komt om samen met jullie te zorgen dat er een zo persoonlijk mogelijk afscheid komt.
Als mensen op hun kwetsbaarst zijn, mag ik dat luisterende oor bieden.
Ik heb respect voor die kwetsbaarheid, maar hoop ook een klein beetje licht in de duisternis te brengen in deze ondersteunende rol.
Echt naar iemand luisteren kan ik volgens mij wel, het is dan ook een van de mooiste complimenten om te krijgen als andere dat ook vinden.

Ik voel me vereerd én heb erg veel zin om straks in het mooiste centrum van Noord-Limburg te gaan werken, omdat hier heel veel mogelijk is. De gehele uitvaart tot en met de koffietafel kan plaatsvinden op één sfeervolle locatie. Van der Laan streeft naar ‘zo persoonlijk mogelijk’, dat past bij mij.

« Terug naar team overzicht

 

2019 04 vd Laan Portretten 28
Van der Laan is jong en durft! Ik voel me vereerd straks in het mooiste Uitvaartcentrum van Noord-Limburg te mogen werken! Kim Boots