Lobke Notermans-Geurts

eigenaar en uitvaartverzorger

Thuis aan de keukentafel ging het vaak over mijn moeder, Anne-Miek, en haar werk in het uitvaartcentrum. Ik vond haar werk altijd erg interessant, maar had nooit gedacht dat ik zelf ooit uitvaartverzorger zou worden. Ik heb de opleiding tot sociaalpedagogisch hulpverlener en de pabo afgerond. Ik stond vier jaar voor de klas, toen ik de kans kreeg bij mij moeder te gaan werken. Ik heb het vak van haar en haar collega’s geleerd.

Als uitvaartverzorger sta ik elke minuut van de dag paraat. Ik vind het fijn om het aanspreekpunt te zijn voor de nabestaanden en taken voor hen uit handen te nemen. Als uitvaartverzorger bepaal ik niets zelf maar help ik anderen om keuzes te maken.
Ik ben sinds maart 2019 gecertificeerd dementievriendelijke uitvaartverzorger.
Dit helpt me om nabestaanden te begeleiden bij het vorm geven van
een dementievriendelijk afscheid en een dementievriendelijke uitvaart


Naast het werk als uitvaartverzorger, zorg ik samen met Bas dat alles binnen het bedrijf goed wordt aangestuurd. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de personeelszaken. Dit is weer een hele andere kant van mijn baan, waarin ik het geluk heb te kunnen leren van de ervaring van mijn ouders.Lobke is opgenomen in het nieuwe Register voor gecertificeerde Uitvaartverzorgers van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg en mag zich Register Uitvaartverzorger noemen.

e-mail

« Terug naar team overzicht

 

VDL 2 2x
Ik vind het fijn om het aanspreekpunt te zijn voor de nabestaanden en taken voor hen uit handen te nemen. Lobke Notermans-Geurts