Adobestock 70795585

Uitvaart

Ieder mens is uniek en iedere levensloop is anders. Aan het einde van iemands leven sta je hierbij stil. Uitvaartverzorging Van der Laan begrijpt dit als geen ander en ondersteunt je bij het regelen van een passende uitvaart. Een afscheid dat precies aansluit bij de herinneringen die jouw dierbare bijzonder maken.

lees verder
meer informatie

 

Een gloednieuw uitvaart-centrum in Blerick

Eind 2019 openen wij de deuren van de nieuwe locatie ‘Aerdehof’. Op begraafplaats Blerickse Bergen bouwen we momenteel aan deze nieuwe locatie. De bosrijke omgeving van de begraafplaats vormt een passende en natuurlijk ambiance voor een uitvaartcentrum.
Aerdehof biedt ruimte voor afscheid nemen maar vooral voor het vieren van het leven.

lees verder

Regel het nu voor later

Sommige mensen vinden het prettig om hun eigen uitvaart voor te bereiden. Dit gebeurt bijvoorbeeld in het geval van ziekte of wanneer mensen een bepaalde leeftijd hebben bereikt. Het voorbereiden van je eigen uitvaart heeft als voordeel dat je veel keuzes rondom het afscheid zelf kunt maken. Een ander bijkomend voordeel is dat na het overlijden veel zorgen uit handen worden genomen voor de nabestaanden.

lees verder
lijkwade uitvaart

Traditionele uitvaart

Afscheid nemen is een uniek proces waarbinnen de wensen van de overledene en zijn of haar naasten centraal staan. Wanneer je kiest voor een traditionele uitvaart, of een uitvaart met veelal traditionele elementen, staat Uitvaartverzorging Van der Laan je graag op een persoonlijke manier bij in het regelen van het afscheid.

lees verder

Lees de verhalen

Alsjegaat trouwen

Als je gaat...
Dan verras ik je nog één keer

Lees het verhaal
Muziek3

Als je gaat,
dan spelen we nog één keer.

Lees het verhaal
Appen

Als je gaat,
dan appen we nog één keer.

Lees het verhaal
Van der laan uitvaart venlo

Als je gaat,
dan schrijven we nog één keer.

Lees het verhaal
Adobestock 140825492

Als je gaat,
dan luisteren we nog één keer.

Lees het verhaal
Adobestock 82364363

Als je gaat,
wandelen we nog één keer.

Lees het verhaal
Ga direct naar...