lijkwade uitvaart

Uitvaart Blitterswijck

Bij Van Der Laan Uitvaart, gelegen nabij Blitterswijck, begrijpen we dat het verliezen van een dierbare een diep emotioneel en ingrijpend moment is. Ons team van ervaren uitvaartverzorgers staat dag en nacht voor je klaar om je te ondersteunen bij het nemen van afscheid, vanaf het moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie. Wij bieden een persoonlijke en zorgzame aanpak in elke stap van het proces.

Neem contact op
lees verder

 


Een Persoonlijke Afscheidsceremonie

Ons hecht team zorgt voor persoonlijke aandacht en intensief contact met familie en andere naasten van de overledene. We ontzorgen je volledig gedurende het hele traject van de uitvaart, om ervoor te zorgen dat het afscheid van jouw dierbare een herinnering wordt om nooit te vergeten.

Crematie venlo 009

Een Afscheid op Maat

Bij een onverwacht overlijden of na een langdurig ziekbed, is er praktisch veel te regelen. Onze uitvaartverzorgers helpen je met alle voorbereidingen, ongeacht waar je verzekerd bent. Of je nu kiest voor een eigentijdse of traditionele uitvaart, bij Van Der Laan Uitvaart ben je verzekerd van een afscheid dat aansluit bij de herinneringen die jouw dierbare bijzonder maken.


Wij bieden ondersteuning bij het kiezen tussen begraven of cremeren, en begeleiden je bij de verdere invulling van het afscheid. Er zijn talloze mogelijkheden om de uitvaart passend en persoonlijk te maken. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvaartverzorger, door een fijne ervaring, geef dit dan gerust aan. Wij houden hier rekening mee.

Crematie venlo 003

Een Compleet Afscheid op Één Locatie

Onze locatie in Venlo-Blerick, op de Grote Blerickse Bergenweg 24, biedt alles onder één dak samen met Aerdehof. Van de laatste verzorging en afscheid nemen in een van onze rouwkamers of 24-uurs kamers, tot het houden van afscheidsdiensten volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur en wensen. Je kunt voor opbaring, afscheid, uitvaart én samenzijn na de uitvaart op één locatie blijven.

Crematie venlo 002

Contactinformatie

Voor meer informatie of hulp, zijn we 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op +31773874141 of via e-mail op info@vanderlaan-uitvaart.nl. Bij Van Der Laan Uitvaart in de buurt van Blitterswijck staan wij klaar om je te helpen bij het eervol afscheid nemen van jouw dierbare.

Ga direct naar...