Crematie venlo 003

Uitvaart Castenray

In de moeilijke tijden van afscheid nemen van een dierbare, biedt Van Der Laan Uitvaart, gelegen nabij Castenray, een helpende hand en een begripvol hart. Onze begrafenisonderneming, gevestigd aan de Grote Blerickse Bergenweg 24 in Venlo-Blerick, biedt alle ondersteuning die je nodig hebt om waardig afscheid te nemen van jouw dierbare.

Neem contact op
lees verder

 


Ons toegewijde team

Bij Van Der Laan Uitvaartverzorging werkt een klein, hecht team van ervaren uitvaartverzorgers die dag en nacht voor je klaarstaan. Van het moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie, bieden wij persoonlijke aandacht en intensief contact. Wij begrijpen je verdriet en staan klaar om je te ondersteunen bij het regelen van een passende uitvaart, of het nu in Castenray is of een andere locatie.

Crematie venlo 001

Persoonlijke en eigentijdse uitvaarten

Elk leven is uniek, en zo ook elke uitvaart. Of je nu kiest voor een eigentijdse uitvaart die precies aansluit bij de herinneringen aan jouw dierbare, of een traditionele uitvaart met traditionele elementen, wij ondersteunen je in het creëren van een afscheid dat bijzonder en onvergetelijk is. Onze deskundige begrafenisondernemers zorgen ervoor dat elk afscheid met de grootst mogelijke zorg en respect wordt behandeld.

Keuzes bij uitvaart

De keuze tussen begraven of cremeren is een van de eerste en belangrijkste beslissingen. Ons team helpt bij het maken van deze keuze en ondersteunt bij de verdere invulling van het afscheid. We bieden begeleiding bij het kiezen van de juiste elementen die de uitvaart passend en persoonlijk maken.

Crematie venlo 004

Alles onder één dak

Samen met Aerdehof bieden we de mogelijkheid om alle aspecten van een uitvaart op één locatie te houden. Van de laatste verzorging, het afscheid in onze rouwkamers of 24-uurs kamers, tot aan de afscheidsdienst en het samenzijn na de uitvaart, alles is mogelijk volgens jouw persoonlijke voorkeur en wensen.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvaartverzorger, door een fijne ervaring, geef dit dan gerust aan. Wij houden hier rekening mee.

Crematie venlo 002

Neem contact op

Voor meer informatie of hulp bij het regelen van een uitvaart in Castenray, neem vandaag nog contact met ons op. We zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op +31773874141 of via e-mail op info@vanderlaan-uitvaart.nl. Bij Van Der Laan Uitvaart staan wij klaar om je te helpen bij het eervol afscheid nemen van jouw dierbare.


Ga direct naar...