Eigentijdse uitvaart

Afscheid nemen op een eigentijdse manier
Voor jongere mensen speelt traditie mogelijk nog niet zo'n rol, zij kiezen misschien liever een eigentijdse invulling van deze dag. Hierbij is in principe alles mogelijk. Tijdens het regelen van een uitvaart moeten er een heleboel keuzes worden gemaakt, die uiteindelijk leiden tot jullie uitvaart op maat.

Alle opties die je zelf in gedachten hebt én die bij de overledene passen kunnen worden meegenomen. De uitvaartverzorgers van Van der Laan zijn er om je te helpen, adviseren en ontzorgen. Ook als je niet wil kiezen voor een traditionele locatie als een kerk of uitvaartcentrum, maar voor het lievelingscafé van opa. En je de kist van je tante graag wil beschilderen en wil proosten met champagne in plaats van koffie.

Ook voor rituelen uit andere culturen is bij Van der Laan de ruimte. Zo hebben wij ervaring in het organiseren voor uitvaarten voor de Molukse, Marokkaanse, Turkse, Iraanse, Hindoestaanse en Poolse gemeenschappen in de gemeente Venlo. Neem contact met ons op om van jullie ritueel, jullie uitvaart te maken.

lees verder

 


Persoonlijke verhalen

Uitvaartverzorging Van der Laan heeft jarenlange ervaring met het organiseren van begrafenissen en crematies op maat. Lees hieronder de verhalen van nabestaanden die ervoor kozen om de uitvaart van hun dierbare te laten verzorgen door Uitvaartverzorging Van der Laan.

Muziek3

Als je gaat,
dan spelen we nog één keer.

Lees het verhaal
Appen

Als je gaat,
dan appen we nog één keer.

Lees het verhaal
Van der laan uitvaart venlo

Als je gaat,
dan schrijven we nog één keer.

Lees het verhaal
Adobestock 140825492

Als je gaat,
dan luisteren we nog één keer.

Lees het verhaal
Adobestock 82364363

Als je gaat,
wandelen we nog één keer.

Lees het verhaal
Ga direct naar...