Crematie venlo 005

Uitvaart Geijsteren

Van Der Laan Uitvaart, gelegen nabij Geijsteren, staat klaar om u te ondersteunen in de moeilijke tijd van het afscheid nemen van uw dierbare. Onze begrafenisonderneming, gevestigd aan de Grote Blerickse Bergenweg 24 in Venlo-Blerick, is gespecialiseerd in het bieden van persoonlijke en respectvolle uitvaartverzorging.

Neem contact op
lees verder

 


Ervaren team, persoonlijke aandacht

Ons team bij Van Der Laan Uitvaartverzorging bestaat uit ervaren professionals die begrijpen hoe belangrijk persoonlijke aandacht en zorg zijn tijdens deze emotionele periode. Vanaf het moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie, zijn wij er om u te ondersteunen en te begeleiden bij elk aspect van de uitvaart. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een begrafenis of crematie, in Geijsteren of een andere locatie, wij denken graag met u mee.

Crematie venlo 004

Een uitvaart die past bij uw dierbare

Elk leven is uniek en daarom verdient elk afscheid een persoonlijke benadering. Of u nu kiest voor een traditionele uitvaart of een meer eigentijdse ceremonie, wij staan klaar om een afscheid te organiseren dat de herinnering aan uw dierbare eer aandoet. Ons team zal u begeleiden bij het kiezen van de juiste elementen die de uitvaart passend en persoonlijk maken.

Alles onder één dak

Samenwerking met Aerdehof biedt ons de mogelijkheid om een complete uitvaartervaring aan te bieden, van de laatste verzorging en het afscheid in onze rouwkamers of 24-uurs kamers, tot de afscheidsdienst en het samenzijn na de uitvaart. Dit alles kan op één locatie worden gerealiseerd, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Crematie venlo 003

Keuzes bij uitvaart

De keuze tussen begraven of cremeren is een belangrijke en vaak moeilijke beslissing. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van deze keuze en zorgen ervoor dat de uitvaart voldoet aan de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Crematie venlo 002

Bereikbaarheid en contact

Voor meer informatie of ondersteuning bij het regelen van een uitvaart in Geijsteren, kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken op +31773874141 of via e-mail op info@vanderlaan-uitvaart.nl. Bij Van Der Laan Uitvaart zijn wij toegewijd aan het bieden van compassievolle zorg om u te helpen bij het eervol afscheid nemen van uw dierbare.

Ga direct naar...