Crematie venlo 001

Uitvaart Heide

Welkom bij Van Der Laan Uitvaart, uw toegewijde partner in uitvaartverzorging in de omgeving van Heide. In de uitdagende tijden van het afscheid nemen van een dierbare, bieden wij u alle ondersteuning en begeleiding die u nodig heeft.

Neem contact op
lees verder

 


Ervaren en Betrokken team

Ons team bij Van Der Laan Uitvaart, gevestigd op Grote Blerickse Bergenweg 24 in Venlo-Blerick, bestaat uit ervaren uitvaartverzorgers die zich kenmerken door hun persoonlijke aandacht en intensieve zorg. Wij begrijpen de emotionele impact van het verlies en staan dag en nacht voor u klaar, vanaf het moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie. Ons doel is om u te helpen een passend en eervol afscheid te nemen dat de herinnering aan uw dierbare eer aandoet.

Crematie venlo 007

Een passende uitvaart voor elke unieke persoon

Bij Van Der Laan Uitvaart begrijpen we dat ieder mens en elk leven uniek is. Daarom bieden wij zowel eigentijdse als traditionele uitvaarten aan, afgestemd op de specifieke wensen en voorkeuren van de overledene en de nabestaanden. Of u nu kiest voor een bescheiden afscheid of een uitgebreide ceremonie, wij zorgen ervoor dat elk aspect van de uitvaart met groot respect en zorgvuldigheid wordt behandeld.

Kiezen tussen begraven of cremeren

Een van de eerste keuzes die u als nabestaande maakt, is de beslissing tussen begraven of cremeren. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij deze keuze en zorgt ervoor dat alle aspecten van de uitvaart uw persoonlijke wensen weerspiegelen. We begrijpen dat dit een belangrijk onderdeel is van het eren van de levensweg van uw dierbare.

Crematie venlo 001

Alles onder één dak bij Van Der Laan en Aerdehof

Samen met Aerdehof bieden we een complete uitvaartervaring. Van de laatste verzorging in onze rouwkamers of 24-uurs kamers tot aan het houden van afscheidsdiensten, alles is mogelijk op één locatie. Dit stelt ons in staat om een naadloze en rustgevende ervaring te bieden tijdens deze moeilijke tijd.

Crematie venlo 002

Neem contact met ons op

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of ondersteuning. Ons team is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op +31773874141, of per e-mail via info@vanderlaan-uitvaart.nl. Bij Van Der Laan Uitvaart in de buurt van Heide staan wij klaar om u bij te staan in het verzorgen van een waardig afscheid voor uw dierbare.

Ga direct naar...