Crematie venlo 005

Uitvaart Leunen

Welkom bij Van Der Laan Uitvaart, jouw steun en toeverlaat in de omgeving van Leunen voor het respectvol afscheid nemen van jouw dierbare. Onze begrafenisonderneming, gevestigd aan de Grote Blerickse Bergenweg 24 in Venlo-Blerick, staat klaar om jou de ondersteuning en zorg te bieden die je nodig hebt in deze moeilijke tijd.

Neem contact op
lees verder

 


Ervaren en zorgzaam Team

Bij Van Der Laan Uitvaartverzorging is ons team er voor jou vanaf het eerste moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie. Wij bieden persoonlijke aandacht en intensief contact, zodat het afscheid van jouw dierbare een liefdevolle en blijvende herinnering wordt. Onze ervaren uitvaartverzorgers begrijpen jouw verdriet en staan klaar om jou te helpen bij het regelen van een passende begrafenis of crematie, in Leunen of elke andere locatie.

Crematie venlo 005

Een afscheid dat past bij jouw dierbare

Ieder leven is uniek, en dus verdient elk afscheid een persoonlijke benadering. Wij ondersteunen je bij het kiezen van een eigentijdse of traditionele uitvaart die aansluit bij de herinneringen die jouw dierbare bijzonder maken. Of je nu kiest voor een bescheiden afscheid of een ceremonie met traditionele elementen, wij regelen het met de grootste zorg en respect.

Begraven of cremeren

De keuze tussen begraven of cremeren is een van de eerste en belangrijkste beslissingen die je moet maken. Ons team helpt je bij het maken van deze keuze en zorgt voor een uitvaart die past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Crematie venlo 009

Alles op één locatie

In samenwerking met Aerdehof bieden wij de mogelijkheid om alle aspecten van de uitvaart op één locatie te regelen. Van de laatste verzorging tot het afscheid in onze rouwkamers of 24-uurs kamers en het houden van afscheidsdiensten, alles wordt afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur en wensen.

Crematie venlo 002

Contact en bereikbaarheid

Voor meer informatie of ondersteuning bij het regelen van een uitvaart in Leunen, kun je ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer +31773874141, of via e-mail op info@vanderlaan-uitvaart.nl. Bij Van Der Laan Uitvaart staan wij klaar om jou te helpen bij het realiseren van een waardig en respectvol afscheid voor jouw dierbare.

Ga direct naar...