Crematie venlo 005

Uitvaart Meerlo

Welkom bij Van Der Laan Uitvaart, jouw betrouwbare partner voor uitvaartzorg in de regio Meerlo. Onze locatie aan de Grote Blerickse Bergenweg 24 in Venlo-Blerick biedt een warme en begripvolle omgeving voor het respectvol afscheid nemen van jouw dierbare.

Neem contact op
lees verder

 


Een toegewijd team dat voor je zorgt

Ons kleine, hechte team van ervaren uitvaartverzorgers is er voor jou, op elk moment van de dag. Vanaf het moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie, zorgen we voor intensief contact en persoonlijke aandacht. Jouw behoeften en gevoelens zijn onze prioriteit, omdat wij jouw verdriet en behoefte aan steun begrijpen.

Crematie venlo 001

Persoonlijke begeleiding in moeilijke tijden

Het regelen van een begrafenis of crematie kan overweldigend zijn. Wij staan klaar om je bij elke stap te ondersteunen, zodat je in alle rust je dierbare kunt eren in zijn of haar laatste afscheid. Wij bieden hulp en begeleiding bij het maken van beslissingen, ongeacht waar je verzekerd bent.

Een afscheid dat recht doet aan het leven

Wij begrijpen dat elk leven uniek is en dat elk afscheid dat ook moet zijn. Of je nu een eigentijdse of een traditionele uitvaart wenst, wij staan klaar om een ceremonie te creëren die de herinneringen aan jouw dierbare eer aandoet. Jouw wensen en die van de overledene vormen de basis voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

Crematie venlo 000

Flexibele mogelijkheden voor jouw uitvaart

Bij Van Der Laan Uitvaart bieden wij, in samenwerking met Aerdehof, de mogelijkheid om alle aspecten van de uitvaart op één locatie te verzorgen. Van de laatste verzorging tot aan de afscheidsdienst, alles kan afgestemd worden op jouw persoonlijke voorkeur en wensen.

Crematie venlo 002

Altijd bereikbaar voor jou

Voor meer informatie of ondersteuning bij het regelen van een uitvaart in Meerlo, kun je ons 24 uur per dag bereiken op +31773874141 of via info@vanderlaan-uitvaart.nl. Bij Van Der Laan Uitvaart zetten we ons volledig in om jou te ondersteunen bij het verzorgen van een waardig en liefdevol afscheid voor jouw dierbare.

Ga direct naar...