Crematie venlo 003

Uitvaart Melderslo

Welkom bij Van Der Laan Uitvaart, jouw toegewijde begrafenisondernemer in de omgeving van Melderslo. Onze locatie aan de Grote Blerickse Bergenweg 24 in Venlo-Blerick is er om jou de ondersteuning en zorg te bieden die je nodig hebt bij het afscheid nemen van jouw dierbare.

Neem contact op
lees verder

 


Persoonlijke zorg en aandacht

In deze moeilijke tijden staat ons ervaren team van uitvaartverzorgers voor je klaar met persoonlijke aandacht en intensief contact. Vanaf het moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie, bieden we je de ondersteuning die je nodig hebt om dit zware proces door te komen. Jouw verdriet en behoeften staan bij ons centraal.

Crematie venlo 004

Samen het afscheid regelen

Het verlies van een dierbare brengt niet alleen verdriet met zich mee, maar ook de noodzaak om veel te regelen. Wij zijn hier om je te helpen bij elke stap, zodat het afscheid van jouw dierbare een respectvolle en gedenkwaardige gebeurtenis wordt. Of het nu in Melderslo of elders is, wij denken met je mee en zorgen ervoor dat jouw dierbare met zorg en respect wordt behandeld.

Een uniek en passend afscheid

Elk leven is uniek, en dat geldt ook voor elk afscheid. Wij helpen je bij het kiezen van een uitvaart die aansluit bij de persoonlijkheid en herinneringen van jouw dierbare, of het nu gaat om een eigentijdse of een traditionele uitvaart. Wij ondersteunen je bij het maken van de juiste keuzes voor een persoonlijk en passend afscheid.

Crematie venlo 003

Alle diensten op één locatie

In samenwerking met Aerdehof bieden wij de mogelijkheid om alle aspecten van de uitvaart op één locatie te verzorgen. Van de laatste verzorging tot aan de afscheidsdienst, alles wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Crematie venlo 002

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of ondersteuning bij het regelen van een uitvaart in Melderslo, kun je ons 24 uur per dag bereiken op +31773874141 of via info@vanderlaan-uitvaart.nl. Bij Van Der Laan Uitvaart zetten we ons in om jou te ondersteunen bij het verzorgen van een waardig en liefdevol afscheid van jouw dierbare.

Ga direct naar...