Crematie venlo 007

Uitvaart Merselo

Bij Van Der Laan Uitvaart, vlakbij Merselo, staan wij klaar om jou te ondersteunen bij het afscheid nemen van jouw dierbare. Onze begrafenisonderneming aan de Grote Blerickse Bergenweg 24 in Venlo-Blerick biedt jou alle hulp die je nodig hebt in deze moeilijke tijd.

Neem contact op
lees verder

 


Ervaren team voor persoonlijke zorg

Ons hecht team van uitvaartverzorgers begrijpt jouw behoefte aan persoonlijke aandacht en intensief contact. Vanaf het moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie, staan wij dag en nacht voor je klaar. Wij ondersteunen je bij het hele proces van afscheid nemen en zorgen dat het een herinnering wordt om nooit te vergeten.

Crematie venlo 004

Wat te doen bij overlijden?

Of een sterfgeval nu onverwacht komt of na een langdurig ziekbed, het blijft een ingrijpende gebeurtenis. Wij helpen je graag met alle praktische zaken die geregeld moeten worden, ongeacht waar je verzekerd bent. Bij ons vind je steun en begeleiding tijdens deze emotionele periode.

Een uitvaart die bij jouw dierbare past

Elk leven is uniek, daarom verdient ook elke uitvaart een persoonlijke aanpak. Of je nu kiest voor een eigentijdse of traditionele uitvaart, wij staan klaar om een afscheid te regelen dat precies aansluit bij de herinneringen aan jouw dierbare. We begeleiden je bij het maken van de juiste keuzes, of het nu gaat om begraven of cremeren.

Crematie venlo 001

Alles onder één dak

Samen met Aerdehof bieden wij alle mogelijkheden voor een waardig afscheid. Van de laatste verzorging, het afscheid in onze rouwkamers of 24-uurs kamers tot de afscheidsdienst, alles kan op één locatie. Dit maakt het mogelijk om in alle rust afscheid te nemen, volledig afgestemd op jouw wensen.

Crematie venlo 002

Bereikbaarheid en contact

Voor meer informatie of hulp bij het regelen van een uitvaart in Merselo, kun je ons 24 uur per dag bereiken op +31773874141 of via info@vanderlaan-uitvaart.nl. Bij Van Der Laan Uitvaart zijn we er voor jou om samen een respectvol afscheid voor jouw dierbare te realiseren.

Ga direct naar...