Crematie venlo 003

Uitvaart Meterik

Bij Van Der Laan Uitvaart in de nabijheid van Meterik, gevestigd aan de Grote Blerickse Bergenweg 24 in Venlo-Blerick, begrijpen we hoe belangrijk het is om op een passende manier afscheid te nemen van jouw dierbare. Ons team is toegewijd om jou tijdens deze moeilijke periode te ondersteunen met compassie en professionaliteit.

Neem contact op
lees verder

 


Ervaren begeleiding in elke stap

Van het moment van overlijden tot aan de uitvaart, ons team van deskundige uitvaartverzorgers staat dag en nacht voor je klaar. Wij werken samen met jou om een begrafenis of crematie te regelen die niet alleen aan jouw wensen voldoet, maar ook de unieke persoonlijkheid van jouw dierbare eert.

Crematie venlo 005

Persoonlijk en respectvol afscheid

Elk leven is anders en elk afscheid moet dat ook zijn. Of je nu een traditionele of een meer eigentijdse uitvaart voor ogen hebt, wij staan klaar om deze te realiseren. Jouw voorkeuren en die van de overledene staan centraal in het creëren van een gedenkwaardige ceremonie.

Alles onder één dak

In samenwerking met Aerdehof bieden we alle diensten aan op één locatie, van de laatste verzorging tot aan de afscheidsdienst. Dit betekent dat je voor opbaring, afscheid, uitvaart en het samenzijn na de uitvaart niet van locatie hoeft te wisselen, wat het proces voor jou en jouw naasten vereenvoudigt.

Crematie venlo 002

24/7 bereikbaarheid en ondersteuning

Voor meer informatie of directe hulp bij het regelen van een uitvaart in Meterik, zijn we 24 uur per dag bereikbaar via +31773874141 of via info@vanderlaan-uitvaart.nl. Laat ons weten als je een voorkeur hebt voor een specifieke uitvaartverzorger of als er speciale wensen zijn; wij zijn hier om deze voor jou te realiseren.

Bij Van Der Laan Uitvaart in Meterik ben je verzekerd van een respectvol en persoonlijk afscheid, volledig afgestemd op de herinneringen en wensen die jij en jouw dierbare koesterden.

Ga direct naar...