Crematie venlo 003

Uitvaart Oirlo

Welkom bij Van Der Laan Uitvaart, jouw betrouwbare partner voor uitvaartzorg in de omgeving van Oirlo. Onze begrafenisonderneming, gelegen aan de Grote Blerickse Bergenweg 24 in Venlo-Blerick, is er om je te ondersteunen bij het afscheid nemen van jouw dierbare.

Neem contact op
lees verder

 


Ervaren team voor persoonlijke ondersteuning

Ons toegewijde team bij Van Der Laan Uitvaartverzorging biedt je persoonlijke aandacht en intensief contact vanaf het moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie. Wij staan dag en nacht voor je klaar om je te ondersteunen bij het proces van afscheid nemen. Elk lid van ons team is ervaren en deskundig, zodat je altijd de beste zorg ontvangt.

Crematie venlo 007

Ondersteuning bij elke stap

Of je nu hulp nodig hebt bij het regelen van een begrafenis of crematie, in Oirlo of een andere locatie, wij zijn er om je te ondersteunen. We werken samen met jou bij elke stap van het proces om jouw dierbare te eren in zijn of haar laatste afscheid. Wij helpen je op de beste manier afscheid te nemen.

Een passend afscheid

Elk leven is uniek en verdient een persoonlijk afscheid. Of je nu kiest voor een eigentijdse of traditionele uitvaart, wij staan klaar om een afscheid te regelen dat aansluit bij de herinneringen aan jouw dierbare. We begeleiden je bij het maken van de juiste keuzes, of het nu gaat om begraven of cremeren.

Crematie venlo 005

Alles op één locatie

Samen met Aerdehof bieden we alle mogelijkheden voor een waardig afscheid onder één dak. Van de laatste verzorging tot het afscheid in onze rouwkamers of 24-uurs kamers en het houden van afscheidsdiensten, alles is mogelijk op één locatie.

Crematie venlo 002

Bereikbaar wanneer je ons nodig hebt

Voor meer informatie of ondersteuning bij het regelen van een uitvaart in Oirlo, kun je ons 24 uur per dag bereiken op +31773874141 of via info@vanderlaan-uitvaart.nl. Bij Van Der Laan Uitvaart zijn we er voor jou om samen een respectvol en waardig afscheid voor jouw dierbare te realiseren.

Ga direct naar...