Crematie venlo 007

Uitvaart Oostrum

Bij Van Der Laan Uitvaart, dichtbij Oostrum, zijn we er voor jou om steun en begeleiding te bieden in deze moeilijke tijd. Onze vestiging aan de Grote Blerickse Bergenweg 24 in Venlo-Blerick staat klaar om jou de zorg en aandacht te geven die je nodig hebt bij het afscheid nemen van jouw dierbare.

Neem contact op
lees verder

 


Ons toegewijde team

Ons ervaren team biedt je persoonlijke aandacht en intensief contact vanaf het moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie. We begrijpen jouw verdriet en zijn er om je te ondersteunen bij het proces van afscheid nemen. Jouw dierbare verdient een afscheid dat nooit vergeten zal worden, en wij staan klaar om dat te realiseren.

Crematie venlo 009

Wat te doen bij overlijden

Het verlies van een dierbare is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Ons team helpt je met alle noodzakelijke voorbereidingen, ongeacht waar je verzekerd bent. We zorgen ervoor dat alles geregeld wordt tijdens deze emotionele periode.

Een passende uitvaart

Ieder mens is uniek, en daarom ondersteunen we je bij het organiseren van een uitvaart die past bij de levensloop en herinneringen van jouw dierbare. Of het nu gaat om een eigentijdse of traditionele uitvaart, wij staan klaar om je te begeleiden bij het maken van deze persoonlijke keuzes.

Crematie venlo 003

Keuzes bij de uitvaart

Het kiezen tussen begraven of cremeren is een belangrijke beslissing. Ons team begeleidt je bij het maken van deze keuze en helpt bij de verdere invulling van het afscheid. We zorgen ervoor dat de uitvaart weerspiegelt wat jij en jouw dierbare willen.

Crematie venlo 001

Alles op één locatie

Samen met Aerdehof bieden we de mogelijkheid om alle aspecten van de uitvaart op één locatie te verzorgen. Van de laatste verzorging tot het afscheid in onze rouwkamers of 24-uurs kamers, wij maken het mogelijk.

Crematie venlo 002

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of hulp bij het regelen van een uitvaart in Oostrum, kun je ons dag en nacht bereiken op +31773874141 of via info@vanderlaan-uitvaart.nl. Bij Van Der Laan Uitvaart zetten we ons in om jou te ondersteunen bij het realiseren van een waardig en respectvol afscheid voor jouw dierbare.

Ga direct naar...