Uitvaart Baarlo 1024X512

Uitvaart regelen in Baarlo

Ieder mens is uniek en iedere levensloop is anders. Aan het einde van iemands leven sta je hierbij stil. Uitvaartverzorging Van der Laan begrijpt dit als geen ander en ondersteunt je bij het regelen van een passende uitvaart. Een afscheid dat precies aansluit bij de herinneringen die jouw dierbare bijzonder maken.

Neem contact op
lees verder

 

Wanneer een dierbare overlijdt is het fijn om alles wat nodig is voor het afscheid dichtbij huis te kunnen regelen. Uitvaartverzorging van der Laan kent een jarenlange traditie in het verzorgen van uitvaarten in kastelendorp Baarlo.

De wereld, maar vooral ook de uitvaartwereld, is voortdurend in beweging en daarin bewegen wij als bedrijf graag mee. Jouw wensen zijn ons uitgangspunt.

Baarlo kent een paar mooie locaties waar je een uitvaart kunt houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Sandton Château de Raay of Kasteel de Berckt. Ook voor een kleine intieme uitvaart kent Baarlo mooie plekken: de kapel van Sandton Château de Raay is een mooie en intieme ruimte waar je afscheid kunt nemen.

Wat je wensen ook zijn Uitvaartverzorging Van der Laan maakt van jullie ritueel, jullie uitvaart.

Stil wast het water de keien.
De merels komen op verhaal.
Nog even, dan ben ik bij je.
Ik loop het veer op en betaal.

Ga direct naar...