Uitvaart Kessel 1024X512

Uitvaart regelen in Kessel

Ieder mens is uniek en iedere levensloop is anders. Aan het einde van iemands leven sta je hierbij stil. Uitvaartverzorging Van der Laan begrijpt dit als geen ander en ondersteunt je bij het regelen van een passende uitvaart. Een afscheid dat precies aansluit bij de herinneringen die jouw dierbare bijzonder maken.

Neem contact op
lees verder

 

.

Wanneer een dierbare overlijdt is het fijn om alles wat nodig is voor het afscheid dichtbij huis te kunnen regelen. Uitvaartverzorging van der Laan kent een jarenlange traditie in het verzorgen van uitvaarten in Kessel.

De wereld, maar vooral ook de uitvaartwereld, is voortdurend in beweging en daarin bewegen wij als bedrijf graag mee. Jouw wensen zijn ons uitgangspunt.

Wij verzorgen uitvaarten in de mooie Onze Lieve Vrouw Geboortekerk, als ook begrafenissen op de prachtige begraafplaats aan de Maas, maar ook op andere locaties. Je kunt hierbij denken aan het onlangs prachtig gerestaureerde Kasteel de Keverberg, waar het tevens mogelijk is om het afscheid van je dierbare te organiseren.

Wat je wensen ook zijn Uitvaartverzorging Van der Laan maakt van jullie ritueel, jullie uitvaart.

"Koester herinneringen aan alle momenten, verweven met dit prachtig decor."

Ga direct naar...