Uitvaart Maasbree 1024X512

Uitvaart regelen in Maasbree

Ieder mens is uniek en iedere levensloop is anders. Aan het einde van iemands leven sta je hierbij stil. Uitvaartverzorging Van der Laan begrijpt dit als geen ander en ondersteunt je bij het regelen van een passende uitvaart. Een afscheid dat precies aansluit bij de herinneringen die jouw dierbare bijzonder maken.

Neem contact op
lees verder

 

Wanneer een dierbare overlijdt is het fijn om alles wat nodig is voor het afscheid dichtbij huis te kunnen regelen. Uitvaartverzorging van der Laan kent een jarenlange traditie in het verzorgen van uitvaarten in Maasbree.

De wereld, maar vooral ook de uitvaartwereld, is voortdurend in beweging en daarin bewegen wij als bedrijf graag mee. Jouw wensen zijn ons uitgangspunt.

Maasbree kent, behalve de kerk, een aantal mooie locaties waar je een uitvaart kunt laten plaatsvinden. Denk hierbij aan 't Gemeintehoes, ’t Hoes van Bree is een moderne multifunctionele accommodatie of de zaal van restaurant Boszicht.

Voor een afscheid op een bijzondere locatie in de openlucht kun je terecht in de Boskapel van de Natuurbegraafplaats Venlo-Maasbree.

Wat je wensen ook zijn Uitvaartverzorging Van der Laan maakt van jullie ritueel, jullie uitvaart.

"Koester herinneringen aan alle momenten, verweven met dit prachtig decor."

Ga direct naar...