Uitvaart peel en maas heldense bossen

Uitvaart regelen in Peel en Maas

Uitvaart regelen in Peel en Maas? Het moment na het overlijden van een dierbare is lastig te verwerken. Wij willen je daarom zoveel mogelijk ontzorgen en helpen in deze tijd van beslissingen.

Contact opnemen
Lees verder

 

Om de organisatie van de uitvaart te vergemakkelijken, hebben wij duidelijke stappen ontwikkeld zodat je niet wordt overspoeld door dingen en je kunt rustig nadenken over alles wat er moet gebeuren. Onze uitvaartverzorger kan jou helpen bij het nemen van beslissingen.

Wij verzorgen uitvaarten voor de hele gemeente Peel en Maas. Woon je in Beringe, Egchel, Grashoek, Helden, Koningslust, Panningen, Kessel, Kessel-Eik, Maasbree, Baarlo, Maasbree of Meijel? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaart peel en maas

Een crematie regelen in Peel en Maas

Een crematie regelen is een van de opties. Wij werken nauw samen met het crematorium in Blerick en kunnen je helpen met het gehele proces.

Wat voor soort begrafenis of crematie je ook nodig hebt, wij zijn er om jou te helpen. Als je meer wilt weten over onze diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij helpen je graag op alle mogelijke manieren.

Uitvaart peel en maas kwistbbeekdak

Een begrafenis regelen

Een begrafenis regelen kan overweldigend lijken in deze moeilijke tijd. Van der Laan Uitvaartverzorging biedt jou de steun en begeleiding die nodig is om het proces zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Wij zijn er voor je bij elke stap, dus neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om op een waardige en medelevende manier afscheid te nemen van jouw dierbare.

Ga direct naar...