Uitvaart venray

Uitvaart regelen in Venray

Afscheid nemen van een dierbare is een moeilijk moment in het leven. De wereld staat even stil. Daardoor kan het zijn dat er in korte tijd veel op je af komt. Uitvaartverzorging Van der Laan helpt je graag bij het regelen van een passende uitvaart. Een persoonlijk afscheid dat helemaal aansluit bij de mooie, bijzondere herinneringen aan jouw dierbare.

Contact opnemen
lees verder

 

.

Samen regelen we een bijzondere uitvaart

Nadat je dierbare is overleden, hoeft nog niet alles meteen geregeld te worden. Jij beslist wanneer je zo ver bent om de dingen in gang te zetten voor een mooi en passend afscheid. Het is ontzettend belangrijk dat je goed de tijd neemt voor het afscheid nemen. Dit helpt je namelijk bij het verdere verwerkingsproces.

Wanneer je er klaar voor bent om contact met ons op te nemen en vervolgens alles te gaan regelen, helpen wij je graag verder en ondersteunen je waar nodig. We zetten samen alle wensen op een rijtje en nemen deze als uitgangspunt voor een afscheid zoals helemaal bij jouw dierbare past.

Uitvaart regelen venray odapark

Uitvaarten in Venray

Het is fijn om alles wat nodig is dicht bij huis te kunnen regelen wanneer een dierbare overlijdt. Uitvaartverzorging Van der Laan heeft inmiddels al jarenlang ervaring met het verzorgen van uitvaarten in Venray.

Uitvaartondernemer venray

Begrafenis of crematie regelen

Wil je samen met ons de uitvaart voor jouw dierbare regelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via:

Wat je wensen ook zijn, Uitvaartverzorging Van der Laan maakt van jullie ritueel, jullie uitvaart.

Ga direct naar...