Crematie venlo 004

Uitvaart Smakt

Bij Van Der Laan Uitvaart, vlakbij Smakt, begrijpen we hoe belangrijk een respectvol afscheid is voor jou en jouw dierbare. Onze locatie in Venlo-Blerick aan de Grote Blerickse Bergenweg 24 staat klaar om jou te voorzien van de nodige steun en begeleiding in deze moeilijke periode.

Neem contact op
lees verder

 


Persoonlijke zorg van ons toegewijde team

Vanaf het moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie, ons ervaren team biedt je persoonlijke aandacht en staat dag en nacht voor je klaar. Wij weten hoe belangrijk het is om een waardig afscheid te verzorgen dat past bij de unieke herinneringen aan jouw dierbare.

Crematie venlo 003

Ondersteuning bij elke stap

Of het nu gaat om een plotseling overlijden of een afscheid na een langdurig ziekbed, wij helpen je met alle noodzakelijke voorbereidingen en bieden ondersteuning op emotioneel en praktisch vlak. Onze ervaring in uitvaartverzorging zorgt ervoor dat jouw dierbare met respect en zorg wordt behandeld.

Een afscheid dat recht doet aan het leven

Elk leven is uniek, en dat begrijpen wij als geen ander. Of je nu kiest voor een eigentijdse of een traditionele uitvaart, wij staan klaar om een ceremonie te verzorgen die aansluit bij de levensloop van jouw dierbare. Wij bieden begeleiding bij het maken van keuzes die het afscheid persoonlijk en gedenkwaardig maken.

Crematie venlo 001

Flexibiliteit in keuzes en locatie

Bij Van Der Laan Uitvaart, in samenwerking met Aerdehof, bieden wij de mogelijkheid om alle aspecten van de uitvaart op één locatie te regelen. Dit varieert van de laatste verzorging tot aan de afscheidsdienst, alles afgestemd op jouw voorkeuren en wensen.

Crematie venlo 002

Altijd bereikbaar voor jou

Voor meer informatie of ondersteuning bij het regelen van een uitvaart in Smakt, kun je ons 24 uur per dag bereiken op +31773874141 of via info@vanderlaan-uitvaart.nl. Bij Van Der Laan Uitvaart zijn we toegewijd om jou te helpen bij het realiseren van een respectvol en waardig afscheid voor jouw dierbare.

Ga direct naar...