Crematie venlo 007

Uitvaart Swolgen

Als je geconfronteerd wordt met het verlies van een dierbare in Swolgen, biedt Van Der Laan Uitvaart, gelegen nabij Swolgen aan de Grote Blerickse Bergenweg 24 in Venlo-Blerick, ondersteuning en zorg die je nodig hebt in deze emotionele tijd. Wij begrijpen de diepte van jouw verdriet en staan klaar om je te begeleiden in het regelen van een waardige begrafenis of crematie.

Neem contact op
lees verder

 


Respectvolle en persoonlijke zorg

Onze ervaren begrafenisondernemers bieden jou de beste zorg en deskundig advies. We werken samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw dierbare een afscheid krijgt dat de herinnering eert en respecteert. Of je nu een traditionele uitvaart of een eigentijdse viering wenst, wij staan voor je klaar met gepersonaliseerde opties.

Crematie venlo 001

Een team dat er voor je is

Het team van Van Der Laan Uitvaart bestaat uit toegewijde professionals die 24/7 beschikbaar zijn om jou te ondersteunen. Vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart, bieden wij intensieve persoonlijke aandacht en zorgen we dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Alles op één locatie

In samenwerking met Aerdehof bieden wij de mogelijkheid om alle aspecten van de uitvaart, inclusief opbaring, afscheid, de uitvaartceremonie en het samenzijn na afloop, op één locatie te organiseren. Dit maakt het proces voor jou en jouw naasten minder belastend.

Crematie venlo 002

Bereikbaarheid en ondersteuning

We zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op +31773874141 en via e-mail op info@vanderlaan-uitvaart.nl voor al je vragen of om direct ondersteuning te krijgen. Laat ons weten als je specifieke wensen of een voorkeur voor een bepaalde uitvaartverzorger hebt.

Bij Van Der Laan Uitvaart in Swolgen zorgen we voor een afscheid dat recht doet aan het leven en de herinneringen van jouw dierbare, met de zorg en respect die jij en jouw familie verdienen.

Ga direct naar...