Crematie venlo 005

Uitvaart Tienray

Op zoek naar een ervaren en toegewijde uitvaartverzorger in Tienray? Van Der Laan Uitvaart, dichtbij Tienray aan de Grote Blerickse Bergenweg 24 in Venlo-Blerick, biedt persoonlijke zorg en ondersteuning bij het afscheid van jouw dierbare. Wij begrijpen het belang van een respectvolle en waardige uitvaart, en staan klaar om je in deze moeilijke tijd te begeleiden.

Neem contact op
lees verder

 


Betrokken en persoonlijke begeleiding

Ons team bestaat uit ervaren uitvaartverzorgers die jou en je familie de benodigde aandacht en ondersteuning geven, vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart. Onze zorg is gericht op het respecteren van jouw wensen en die van de overledene, zodat het afscheid een liefdevolle herinnering wordt.

Crematie venlo 004

Jouw wensen staan centraal

Of je nu een traditionele begrafenis of een unieke crematieceremonie wenst, wij bieden een scala aan mogelijkheden om aan jouw behoeften te voldoen. Wij helpen je bij het creëren van een persoonlijke uitvaart die de unieke levensloop van jouw dierbare weerspiegelt.

Alles op één plaats

In samenwerking met Aerdehof bieden wij alle faciliteiten voor een complete uitvaart onder één dak. Van opbaring en afscheid tot de uitvaartceremonie en het samenzijn na afloop, wij zorgen ervoor dat alles vlot en naar wens verloopt.

Crematie venlo 002

Altijd bereikbaar

Voor directe hulp of meer informatie zijn we 24/7 bereikbaar op +31773874141 of via e-mail op info@vanderlaan-uitvaart.nl. Heb je een specifieke uitvaartverzorger in gedachten of wensen vanuit een eerdere ervaring, laat het ons weten zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Bij Van Der Laan Uitvaart in Tienray zetten we ons in om een respectvol en gedenkwaardig afscheid te verzorgen, waarbij de herinnering aan jouw dierbare met eer wordt bewaard.

Ga direct naar...