Crematie venlo 002

Uitvaart Vredepeel

Bij Van Der Laan Uitvaart, gelegen nabij Vredepeel, begrijpen we hoe belangrijk een waardig afscheid is voor jou en jouw dierbaren. Onze locatie op de Grote Blerickse Bergenweg 24 in Venlo-Blerick staat klaar om jou met compassie en professionaliteit te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Neem contact op
lees verder

 


Een team dat met je meevoelt

Ons hechte team van ervaren uitvaartverzorgers biedt persoonlijke aandacht en staat dag en nacht voor je klaar. Wij zijn er om je te ondersteunen vanaf het moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie. Jouw gevoelens en wensen staan centraal in alles wat we doen, omdat wij jouw verdriet begrijpen.

Crematie venlo 000

Begeleiding bij elke stap

Het overlijden van een dierbare brengt veel emoties en praktische beslommeringen met zich mee. Wij zijn er om je te helpen met alle voorbereidingen, ongeacht waar je verzekerd bent. Onze ervaring in uitvaartzorg zorgt ervoor dat jouw dierbare met de grootst mogelijke zorg en respect behandeld wordt.

Een uniek en persoonlijk afscheid

Elk leven is uniek en verdient een uniek afscheid. Of je nu voorkeur hebt voor een eigentijdse of traditionele uitvaart, wij begeleiden je bij het creëren van een ceremonie die de herinneringen aan jouw dierbare eer aandoet. Wij zijn er om jouw ideeën en wensen te realiseren.

Crematie venlo 004

Keuzes die bij jou passen

De keuze tussen begraven of cremeren is een belangrijke en persoonlijke beslissing. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van deze keuze en helpt bij de verdere invulling van het afscheid. Samen zorgen we ervoor dat de uitvaart een weerspiegeling is van het leven van jouw dierbare.

Crematie venlo 009

Alles op één plek

Met onze samenwerking met Aerdehof bieden we alle diensten onder één dak. Van de laatste verzorging tot aan de afscheidsdienst, wij maken het mogelijk om op één locatie samen te komen voor opbaring, afscheid, uitvaart en samenzijn na de uitvaart.

Crematie venlo 002

Neem contact op wanneer je ons nodig hebt

Voor meer informatie of ondersteuning bij het regelen van een uitvaart in Vredepeel, kun je ons 24 uur per dag bereiken op +31773874141 of via info@vanderlaan-uitvaart.nl. Bij Van Der Laan Uitvaart zetten we ons in om jou te ondersteunen bij het realiseren van een respectvol en waardig afscheid voor jouw dierbare.

Ga direct naar...