Crematie venlo 001

Uitvaart Wanssum

Bij Van Der Laan Uitvaart, gevestigd nabij Wanssum, staan wij voor jou klaar met begrip en toewijding in deze moeilijke periode. Onze locatie aan de Grote Blerickse Bergenweg 24 in Venlo-Blerick biedt jou de zorg en steun die je nodig hebt bij het afscheid nemen van jouw dierbare.

Neem contact op
lees verder

 


Een team dat jou begrijpt

Ons kleine, hechte team van uitvaartverzorgers biedt niet alleen professionaliteit, maar ook een persoonlijke aanpak. We zijn er voor jou, dag en nacht, vanaf het moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie. Onze focus ligt op het bieden van intensief contact en persoonlijke aandacht, zodat jouw ervaring zo troostend en respectvol mogelijk is.

Crematie venlo 000

Begeleiding bij elke stap

Wij begrijpen dat het verliezen van een dierbare een ingrijpende gebeurtenis is. Ons team staat klaar om jou te helpen met alle praktische aspecten, ongeacht jouw verzekeringsstatus. Wij nemen de tijd om jouw wensen te bespreken en ervoor te zorgen dat het afscheid van jouw dierbare een gedenkwaardige gebeurtenis wordt.

Een afscheid dat past bij jouw dierbare

Elk leven is uniek, en daarom verdient elke uitvaart een unieke benadering. We helpen jou bij het kiezen van een eigentijdse of traditionele uitvaart die past bij de levensloop en de herinneringen aan jouw dierbare. Of het nu gaat om een grote ceremonie of een intieme bijeenkomst, wij zorgen ervoor dat het afscheid bijzonder en persoonlijk is.

Crematie venlo 004

Jouw keuzes, onze ondersteuning

Wij staan klaar om jou te begeleiden bij het maken van de keuze tussen begraven of cremeren. Samen met Aerdehof bieden wij alle diensten op één locatie, van de laatste verzorging tot aan de afscheidsdienst, om een naadloze ervaring te garanderen.

Crematie venlo 002

Wij zijn hier voor jou

Voor vragen of ondersteuning bij het regelen van een uitvaart in Wanssum, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op +31773874141 of via info@vanderlaan-uitvaart.nl. Bij Van Der Laan Uitvaart zijn wij toegewijd om jou te helpen bij het verzorgen van een waardig en liefdevol afscheid voor jouw dierbare.

Ga direct naar...