Crematie venlo 005

Uitvaart Ysselsteyn

Bij Van Der Laan Uitvaart, vlakbij Ysselsteyn, staan wij klaar om jou met empathie en professionaliteit bij te staan tijdens het afscheid van jouw dierbare. Onze locatie aan de Grote Blerickse Bergenweg 24 in Venlo-Blerick biedt een troostende omgeving waar je de nodige ondersteuning vindt in deze moeilijke tijd.

Neem contact op
lees verder

 


Een team dat echt naar je luistert

Ons team van ervaren uitvaartverzorgers biedt jou persoonlijke aandacht en staat dag en nacht voor je klaar. Wij begrijpen het belang van intensief contact en persoonlijke zorg vanaf het moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie. Jouw gevoelens en wensen staan bij ons centraal.

Crematie venlo 003

Ondersteuning bij elke stap

Het overlijden van een dierbare brengt veel emoties en praktische vragen met zich mee. Wij zijn er om je te helpen met alle noodzakelijke voorbereidingen, ongeacht waar je verzekerd bent. Onze ervaring in uitvaartzorg zorgt ervoor dat jouw dierbare met de grootst mogelijke zorg en respect behandeld wordt.

Een afscheid dat herinnert aan het leven

Elk leven is uniek en verdient een uniek afscheid. Of je nu kiest voor een eigentijdse of traditionele uitvaart, wij ondersteunen je bij het creëren van een ceremonie die de herinneringen aan jouw dierbare eer aandoet. Jouw wensen staan centraal bij het vormgeven van de uitvaart.

Crematie venlo 001

Jouw keuzes, onze begeleiding

Bij de keuze tussen begraven of cremeren staan wij voor je klaar met advies en ondersteuning. In samenwerking met Aerdehof bieden wij alle diensten op één locatie, van de laatste verzorging tot aan de afscheidsdienst, zodat je in alle rust afscheid kunt nemen.

Crematie venlo 002

Altijd bereikbaar voor jouw vragen

Voor meer informatie of ondersteuning bij het regelen van een uitvaart in Ysselsteyn, kun je ons 24 uur per dag bereiken op +31773874141 of via info@vanderlaan-uitvaart.nl. Bij Van Der Laan Uitvaart zetten we ons volledig in om jou te helpen bij het verzorgen van een waardig en respectvol afscheid voor jouw dierbare.

Ga direct naar...