Uitvaart Grubbenvorst 1024X512

van der Laan

Bezoekadres
Ubroekweg Noord 15
5928 MT Venlo - Blerick
Uitvaartcentrum

Ubroekweg Noord 15
5928 MT Venlo - Blerick
24 uur per dag bereikbaar

+31 (0)77 387 4141

meer info
meer informatie

 

Ons team

Bij Uitvaartverzorging van der Laan staat alles in het teken van waardig en persoonlijk afscheid nemen. Een uitvaart regelen is een unieke, vaak ingrijpende gebeurtenis in je leven. Je krijgt maar één keer de kans om goed afscheid te nemen. Wij begrijpen dit en zorgen er daarom met liefde, zorg en aandacht voor dat de uitvaart van je dierbare tot in de puntjes wordt geregeld.

lees verder

Partners

Om elke uitvaart tot een persoonlijk en gedenkwaardig afscheid te maken, werkt Uitvaartverzorging Van der Laan samen met diverse partners met ieder hun eigen specialisatie binnen de uitvaartbranche. Zo bestaat ons netwerk uit onder andere: een specialist in gedenkstenen en urnen, een specialist in digitale nazorg en een specialist in rouwverwerking bij kinderen, wanneer bijvoorbeeld een ouder, broertje of zusje overlijdt.

lees verder
Nieuwbouw Aerdehof1

Van der Laan gaat verhuizen!

Uitvaartverzorging Van der Laan bouwt de voormalige beheerderswoning op begraafplaats Blerickse Bergen om tot nieuw uitvaartcentrum. De bosrijke omgeving van de begraafplaats vormt een passende en natuurlijk ambiance voor een uitvaartcentrum. Families kunnen in het nieuwe centrum straks op moderne wijze stilstaan bij het overlijden van hun dierbaren.

lees verder
Ga direct naar...